E-katalógus
Somlán Kft.
H-7691 Pécs, Pajtás u. 18.   Tel.: +36 (72) 537 220   somlan@t-online.hu
Playworld Systems - The world needs play
Playworld termékek

PlayWorld

5-12 éves korig

Play Designs

0-5 éves korig

Origins

2-12 éves korig

Kültéri Fitnesz eszközök

minden korosztálynak
PlayWorld Play Designs Origins NEOS elektonikus játékok Kültéri Fitnesz eszközök Parkbútorok 2012 új termékek

Neos 360°
ZZXX0995

Felfele
Környezetbarát termék
NEOS elektonikus játékok / <b>Neos 360° </b>
Ajánlott életkor:minden korosztály
Kapacitás:4 fő
Ütéscsillapító zóna:4,5 x 36,66 méter
Játszóeszköz mérete:3,71 x 3,71 x 2,29 méter
Lefelé
DWG letöltés
Színválaszték megtekintéséhez kattintson ide!


Oszlop, korlát színskála
Oszlop, korlát színskála

Műagyag elemek színskála
Műagyag elemek színskála

További információk

A NEOS
a világ első elektronikus játszótéri játékrendszere a szívnek és a tüdőnek – nem csak a kéznek

A NEOS a videojátékok gyorsaságát és reflexeit ötvözi az aerobik gyakorlatok erőteljes mozgásaival. A játék kihívásokkal teli és izgalmas elfoglaltságot nyújt minden korosztály számára.
Az edzés aktív, akár a kocogás vagy a foci, a pulzusszám pedig átlagosan 20%-kal emelkedik.
Segíti a csapatmunkát és a versengést, fejleszti a szem – kéz koordinációt és a reakcióidőt, növeli az erőt és a kitartást.
Időjárásálló, intenzív használatra tervezték, könnyű karbantartani
Könnyen felszerelhető –az elektronikus elemek összeszerelve érkeznek meg.

A forradalmian új elektronikus játékokkal a Playworld Systems továbbra is a legújabb technológiát használja a játszótereken, kicsalogatva a gyerekeket a kanapéról a szabadba.

A forradalmian új elektronikus játékokkal a Playworld Systems továbbra is a legújabb technológiát használja a játszótereken, kicsalogatva a gyerekeket a kanapéról a szabadba.

A köralakú, 360 fokos NEOS.

Fejleszti a perifériás látást, a hallást és a térlátást is - a mozgás koordinációról, az erőkifejtésről és a kitartásról nem is beszélve. Egy különálló vezérlőpanel 8 izgalmas játékot nyújt.

- A FÉNYVADÁSZ: Ez a klasszikus NEOS játék nagyon energikus és versenyközpontú. A cél, hogy minél többször kell megnyomni a saját színben felvillanó fényjelzéseket.

- A KETTŐS CÉLPONT: Egy alapvető játék, ami a csapatmunkán alapul. A két szemben lévő fényjelzést ugyanabban az időpontban kell megnyomni. Csak jól szervezett csapatmunkával és remek csapaton belüli koordinációval lehetséges.

- A ROCK ÉLMÉNYE: A játékosok szólógitározhatnak csupán nyolc gomb segítségével. Ezen gombok mindegyike egy-egy hangot játszik, mintha egy rock gitár szólna. A legteljesebb Rock and Roll élményt pedig a hangszórók biztosítják amik körülveszik játékosokat.

- A NINDZSA: Egy, kettő, vagy három fényjelzésből álló sorozat jelenik meg. A cél az, hogy minél gyorsabban és pontosabban képesek legyünk megismételni a felvillanó színsorozatot.

- CIKK-CAKK: Nyomja meg a cikázó labdát, amilyen gyorsan csak tudja. A játékhoz tartoznak a teljesen alul lévő fények is, így akár egy mozgásában korlátozott vagy nagyon fiatal játékos is örömét lelheti a játékban.

- A RODEO: Legyél te a játékosok közül az első! Érintsd meg a saját felvillanó fényeidet (4 fény) , és ha marad időd a többiek felvillanó fényeire is lecsaphatsz. A játékhoz tartozó hangokat is imádni fogod!

- A TŰZOLTÓ: El kell oltani a tüzet, amit úgy tehetsz meg, hogy megérinted a felvillanó fényeket, amik újra és újra megjelennek. Minél gyorsabban dolgozol te vagy a brigádod, annál több pontot kaphatsz.

- A MARATON: A legintenzívebb NEOS játék. A játékosoknak gyorsnak kell lenniük, itt összemérhetik az erejüket! Vajon ki tudja mind a 40 felvillanó fényjelzést a legrövidebb idő alatt megérinteni?SOMLÁN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
a Playworld Systems játszótéri játékok magyar forgalmazója
H-7691 Pécs, Pajtás u. 18. Tel.: +36 (72) 537 220
www.somlan-jatszoter.hu | somlan@t-online.hu